Cavtatov portal

Udruga za promicanje civilnog društva

Održana izborna skupština 2020.

U petak 21. kolovoza 2020. održana je izborna skupština udruge.

Predstavljena zbirka pjesama »Zaboravu oteto«

Tijekom subotnje večeri, 13. srpnja 2019. u organizaciji udruga Konavle Art i Cavtatov portal predstavljena je zbirka pjesama »Zaboravu oteto« cavtatskoga ribara i pučkog pjesnika Nika Kušelja (1901. – 1994.). . .

Priča o vaterpolskom Cavtatu i cavtatskom vaterpolu

Cavtatov portal je u suradnji s Muzejima i galerijama Konavala sudjelovao u programu Priča o vaterpolskom Cavtatu i cavtatskom vaterpolu u Noći muzeja u Kući Bukovac u Cavtatu 26. 1. 2018.

Predavanje i radionica u programu »Prevencija poremećaja u ponašanju kod djece i mladih«

Krizmanici Stonskog dekanata okupili su se u subotu, 25. veljače 2017. u Slanom na predavanju i radionici koje je za njih priredilo Obiteljsko savjetovalište Dubrovačke biskupije u u suradnji s udrugom Cavtatov portal, u sklopu programa OSDB-a »Prevencija poremećaja u ponašanju kod djece i mladih«.

Održano predavanje »Zvanje: pomorski kapetan«

U organizaciji Cavtatova portala i Muškog učeničkog doma Dubrovnik u prostorijama Doma u utorak 11. listopada 2016. održano je predavanje ,,Zvanje: pomorski kapetan”.

Gostovanjem kapetana duge plovidbe Dubravka Sekonda započet je niz predavanja predviđenih programom Anticipatorni razvitak znanja, vještina, sposobnosti i drugih karakteristika poželjnih na današnjem i sutrašnjem tržištu rada.

Cavtatov portal je neprofitna udruga za promicanje civilnog društva, očuvanje hrvatske – poglavito južnohrvatske – baštine,
te za osvještavanje zavičajnog, nacionalnog i europskog identiteta.

© Cavtatov portal 2015.-2020. | Dizajn: Vinko Rožić